13 thoughts on “Program 259”

  1. افشین، من بخاطر یک سری مطالعات اخیر به اطلاعاتی برخوردم در باره زیانهایی که کنتورهای هوشمند برای سلامتی دارند بخاطر تشعشعات رادیو فریکوئنسی. مطمئن نیستم این تکنولوژیهای جدید جقدر به حفاظت از محیط زیست کمک خواهند کرد و یا اصلا کمک خواهند کرد یا اون رو برای سلامتی مردم خطرناکتر میکنند! اینطور که معلومه پیشرفت تکنولوژی بخصوص در امریکا بزرگترین هدفش آسان کردن زندگی آدمها نیست بلکه پول ساختنه. حتی اگر به قیمت جان بعضی ها تموم بشه.

  2. salam afshin
    daneshjoye doctoraye ertebatat hastam dar france
    mikhastam chand soal azatoon beporsam raje be podcasti ke sakhtid
    kheili mamnoon misham ke az tarighe mail betoonim ba ham dar ertebat bashim
    arezooye movafaghiate bishtar
    mehrdad

  3. سيما جان، در اينكه بسيارى از افراد و شركت ها صرفا بر اساس نفع شخصى حركت مى كنند شكى نيست. اما خوشبختانه اهرمهايى براى توقف يا حداقل كند كردن اين گونه حركت ها در سيستم قانونى آمريكا تعبيه شده. به عنوان مثال، مطمئنا هيچ كنتورى بدون تاييد سازمانهايى مانند FCC امكان نصب در منازل را ندارد و اين دستگاهها مانند ROUTER ها و تلفنهاى موبايل از نظر تششعات مورد آزمايش دقيق قرار مى گيرند.

    ضمنا فراموش نكن كه شايد كسانى مانند اديسون و حتى استيو جابز هم بيشتر به سود مالى توجه داشتند تا خدمت به بشريت، اما نتيجه كار و مال اندوزى آنها در نهايت خدمتى بزرگ به جامعه بشريت بود.

    از توجه همه دوستان به برنامه سپاسگزارم.

  4. مسلما سود مالی نیروی محرکه اصلی برای هر تجارت و تکنولوژی هست اما اخیرا کار به جایی رسیده که سلامتی و ایمنی مردم فدای سود مالی میشه و این خوب نیست. باید قوانین و مقررات تصحیح بشن که این اتفاقات نیفته. میدونی که مقررات ّ FCC چند ساله که آپدیت نشدن؟ قوانین اف سی سی برای تشعشعات رادیویی فقط تاثیرات گرمایی این تشعشعات رو شامل میشه و تاثیرات غیرگرمایی اصلا منظور نمیشه؟ تازه اگر دفترچه راهنمای اف سی سی رو بخونی فقط میزان مجاز تشعشعات رو برای محیط های حرفه ای در مدت 6 دقیقه و برای مردم عادی در مدت 30 دقیقه تعیین کرده یعنی اف سی سی اصلا نمیگه اگر بیشتر از 30 دقیقه در نزدیکی تشعشعات قرار بگیرید مقدار مجاز چقدر هست. با وجود این شرکتهای بزرگ مخابراتی پشت بام ساختمانهای مسکونی رو با قیمتهای ارزان اجاره میکنند و بجای ساختن برج آنتن هاشونو بالای سر مردم بیچاره نصب میکنند. یا همه رو تشویق میکنند به نصب کنتورهای هوشمند که باید شبانه روز در کنار اونها زندگی کنند. تازه در امریکا قانونی هم هست که دولت نمیتونه تنها به دلیل حفظ سلامتی مردم از اجرای نصب آنتن در مناطق مسکونی جلوگیری کنه. در حال حاضر چندین پرونده در دادگاههای آمریکا در حال بررسی هست که دولت محلی اجازه نصب آنتن ها رو نداده و شرکتهای مخابراتی از دولت شکایت کردند. و شکایتشون هم کاملا قانونیه. چرا دولت نباید قدرت داشته باشه از نصب آنتن توی مدرسه ها و بالای پشت بام خانه ها جلوگیری کنه؟ شما حاضری بچه هات به مدرسه ای برن که 12 تا آنتن فرستنده رو پشن بونش نصب شده؟

  5. ممنون از افشين و سهيلا براى برنامه هاى آموزنده.

    مجموعه سفارش هاى آخر برنامه “چربى ها” براى سلامتى، بسيار جالب و مفيد بود. مرسى.

    سيما، اى كاش حالا كه تحقيق كردى، برنامه اى در مورد اين كه “آيا و تا چه حد و تحت چه شرايطى، ميدان هاى الكترومغنطيسى بر سلامتى تاثير دارند” بسازى. توضيح جنبه هاى قانون گذارى و شخصى ماجرا هم، چون خودت باهاش درگير بودى و روايت دسته اوله، به نظرم جالب و آگاه كننده است.

    دو پيشنهاد ديگر براي برنامه هاى آينده:
    خودرو هاى الكتريكى و تركيبى (هايبريد)
    تاثير هاى مفيد و مضر رژيم هاى غذايى بر سلامتى

  6. سيما، دغدغه شما رو كامل درك ميكنم، اما يك نكته ديگه هم كه خوبه بهش توجه كرد مسئله صحت شايعات مختلفه كه بسيارى از اونها با هدف مانع تراشى در زمينه يك ايده نوين درست ميشن كه ممكنه منافع شايعه ساز رو در خطر بندازه. نمونه بارزش مجموعه تحقيقات بى پايه ايه كه براى اثبات دروغ بودن بحران گرمايش زمين انجام گرفت. هر چند كه ممكنه نظريه اى كه در مورد كنتورهاى هوشمند مطرح كردى درست باشه، اما با توجه به انبوه شركتها و لابى هايى كه موافق اين روند تغييرات نيستند و با اون مبارزه ميكنند، ميشه تا حدى با ديده ترديد هم بهش نگاه كرد.

    پدرام، در مورد پيشنهادات، بايد بگم كه سعيد برنامه اى در مورد خودروهاى هايبريد ساخته بود:

    http://www.radiocp.com/index.php?p=102&item=hybrid_cars

    و فرنگيس و نينا هم چندين برنامه مربوط به رژيم غذايى درست كردند، البته هر چه برنامه در اين زمينه ساخته بشه باز هم مفيد خواهد بود.

  7. با سلام ، افشین عزیز مرسی از برنامه خوبت . راستش ابتدای برنامت که بحث انرژی ها را شروع کردی تا برنامه ت در مورد شبکه برق رو دنبال کنی من رو به یاد دوست عزیزمون بهمن انداختی که برنامه قشنگی در گذشته برای رادیو تهیه کرده بود یادش بخیر .
    افشین جان یکی از خبرهای ناراحت کننده در هفته گذشته خبر درگذشت استیو جابز بیانگذار اپل بود اگرچه در گذشته برنامه ای توسط همکار رادیو دکتر مهدی . ک از سخنرانی ایشون در دانشگاه استنفورد تهیه شده بود ولی از آنجاییکه در گذشته رادیو کالج پارک برای درگذشت اشخاص برجسته وبزرگان ویژه برنامه ای تهیه می کرد گفتم اگه ممکنه برنامه ای در خصوص استو جابز هم تهیه بشه تا ادای احترام و حق دینی به این انسان بزرگوار هم شده باشه . در پایان درگذشت این شخصیت ارزشمند را به همه دوستداران علم وفن آوری تسلیت می گم و جملاتی را که از ویکی پدیای فارسی انتخاب کردم را در ادامه کامنتم مندرج می نمایم باشد که در اندیشه ساخت برنامه جدید در خصوص ایشان برآیبید . متشکرم

    واکنش‌ها بعد از مرگ وی

    باراک اوباما

    استیو یکی از بزرگترین نوآوران آمریکا بود – آنقدر شجاعت داشت که طور دیگری بیاندیشد، آنقدر جسارت داشت که بداند می‌تواند جهان را تغییر دهد، و آنقدر استعداد داشت که آن را عملی کند.او با ساختن یکی از موفق ترین شرکت‌های جهان از پارکینگ خانه اش، روحیه خلاق آمریکایی را به نمایش گذاشت. او با شخصی کردن کامپیوترها و قرار دادن اینترنت در جیب ما، انقلاب اطلاعات را نه تنها قابل دسترسی بلکه شهودی و لذت بخش کرد…. استیو دوست داشت بگوید هر روز را طوری زندگی می‌کند که انگار آخرین روز زندگی اش است. به همین خاطر، او زندگی را دگرگون کرد، بعضی صنایع را از نو تعریف کرد، و به یکی از نادرترین دستاوردها در تاریخ بشر دست یافت: او شیوه دیدن جهان برای هر یک از ما را عوض کرد.جهان یک انسان صاحب بینش را از دست داده‌است. و شاید هیچ تعریفی بالاتر از این نباشد که بخش بزرگی از جهان از طریق دستگاهی که او اختراع کرد از درگذشت او آگاه شد. آقای اوباما با لورن همسر آقای جابز و خانواده او ابراز همدردی کرد. [۴۸]

    بیل گیتس

    در بیانه‌ای نوشته‌است که او و جابز نخستین بار ۳۰ سال پیش با یکدیگر دیدار کردند و در بیش از نیمی از عمرشان با هم همکار و رقیب و دوست بوده‌اند. جهان به ندرت شخصی را شاهد بوده‌است که به مانند جابز بر او تاثیرگذار بوده باشد و این تاثیرات را نسل‌های پرشماری حس خواهند کرد. [۴۹]

    استیو بالمر (مایکروسافت)

    می‌خواهم عمیق‌ترین پیام تسلیت را برای استیو جابز، یکی از بنیانگذاران در صنعت ما و ایده پرداز واقعی، بیان کنم. با خانواده وی، کارکنان اپل و هر کس که به نحوی از کار او تأثیر گرفته‌است، ابراز همدردی می‌کنم. [۵۰]

    مارک زاکربرگ

    استیو! از تو به عنوان یک آموزگار و یک دوست سپاسگزارم از تو به خاطر نشان دادن شیوه تغییر جهان به وسیله محصولاتت نیز، سپاسگزارم. [۵۱]

    گوگل

    گوگل در وبگاه خود به استیو جابز ادای احترام کرد. [۵۲

    بنیانگذاران گوگل

    لری پیج

    جابز مرد بزرگی با دستاوردهای باورنکردنی و هوشمندی شگفت‌انگیز بود. پیج نوشته‌است که تمرکز جابز بر ارتقای تجربه کاربری، همیشه الهام‌بخش او بوده‌است. او ضمن همدردی با خانواده جابز و اعضای اپل، از مهربانی جابز با او هنگامی که او رییس گوگل شد، یاد کرده‌است.

    سرگئی برین

    سرگئی برین درگذشت استیو جابز را از طرف همکارن و کارمندان گوگل و خانواده‌اش به کمپانی اپل و خانوده استیو جابز تسلیت گفت. [۵۳]

    ریچارد استالمن

    خوشحال نیستم که جابز مرده، ولی خوشحالم که رفته.

    استیو جابز، پیشگام تبدیل کامیپیوتر به یک زندان باحال، برای محروم کردن احمق‌ها از آزادی، در گذشت.

    هیچ کس شایسته از دست دادن حیات نیست، نه جابز، نه بیل گیتس و نه کسانی که کارهای شر بیشتری از آن دو انجام داده‌اند.

    جابز سزاوار مردن نبود ولی ما سزاوار مشاهده پایان تاثیر بد او بر روی استفاده مردم از رایانه هستیم.

    متاسفانه به رغم رفتن جابز تاثیر او ادامه خواهد داشت. فقط باید امیدوار باشیم جانشینان او در ادامه راهش کمتر از او تاثیرگذار باشند. [۵۴]

    آرنولد شوارتزنگر

    استیو هر روز زندگی اش رویای کالیفرنیا را زندگی کرد و جهان را تغییر داد و به همه ما الهام بخشید.

    مارک اندرسون

    استیو بهترینِ بهترین‌ها بود. مثل موتزارت و پیکاسو، شاید هرگز مثل او زاده نشود.

    پل الن

    جابز یکی پیشگامان بی‌همتا دنیای فناوری بود و شخصی بود که می‌دانست چگونه محصولات بزرگ بسازد.

    مایکل دل

    امروز دنیا یک رهبر رؤیایی دنیای فناوری و یک افسانه نمادین، و خود او یک دوست را از دست داده‌است. میراث استیو را نسل‌های زیادی به یاد خواهند آورد.

    مایکل بلومبرگ

    امشب، دنیا نابغه‌ای را از دست داده‌است که از او به مانند ادیسون و اینشیتن یاد خواهد شد. در طی چهار دهه پیش، استیو جابز توانایی دیدن آینده را داشت. تأثیر جابز ورای گوشی‌های هوشمند یا آی‌پد است، او دانش و توانمندی شکل دادن مجدد به چهره تمدن را داشت.

    اریک اشمیت

    جابز موفق‌ترین رئیس در آمریکا در طی ۲۵ سال گذشته بوده‌است. او به صورت بی‌نظیری، دریافت‌های یک هنرمند را با بصیرت یک مهندش در هم‌آمیخت تا یک شرکت استثنایی را بنا کند. ا یکی از بزرگ‌ترین رهبران آمریکا در طول تاریخ بود.

  8. پدرام، درست کردت برنامه در باره تاثیر تشعشعات فکر خوبیه. در بارش فکر میکنم.
    افشین باهات موافقم احتمال شایعه سازی و کار شکنی زیاده اما مثالی که تو در باره گرمایش زمین زدی برعکس حرف منه. ایده گرمایش کره زمین به منظور حفاظت از محیط زیست خواستار کم شدن تولید گازهای گلخانه ای میشه و صنایع با او ن مخالفن چون میخوان ثابت کنند که همچین چیزی صحت نداره و لازم نیست میزان تولید گاز محدود بشه در نتیجه اونایی که میگن این ایده گرمایش زمین دروغه طرفدار تولید کنترل نشده و یا کم کنتزل شده گازهای گلخانه ای هستند. در واقع اونایی که میگن بحران گرمایش دروغه همونهایی هستند که میگن زیانهای تشعشعات الکترومغناطیسی دروغه و اونهایی که میگن زمین داره گرم میشه و میزان تولید گاز باید کنترل بشه همونهایی هستن که میگن میزان قرار گرفتن افراد در معرض تشعشعات هم باید کنترل بشه.
    در هر حال اینها همه برمیگرده به یک ایده اصلی و اون اینکه باید در توسعه های صنعتی احتیاط کرد و فرض رو بر بدون ضرر بودن المانهایی که بدون ضرر بودنشون ثابت نشده و یا اصولا در حال حاضر قابل اثبات نیست نگذاشت. وقتی که چیزی رو نمیدونیم طبیعتا واکنش منطقی نسبت به اون اینه که با احتیاط باهاش برخورد کنیم به جای اینکه اون رو کاملا بی ضرر اعلام کنیم.

  9. سلام بر کالج پارکی های عزیز
    بیایید دست به دست هم شروع به برنامه سازی کنیم، واقعا حیفه که بعد از این همه سال یه بارگی متوقف بشه؛ هر کدوم از کتلج پارکی ها که امکاناتش و توانایش رو داره شروع به ساختن پادکست کنه، حتی برنامه 1 دقیقه ای… .
    تا به حال اینجور بغضم نگرفته بود که چنین وبسایت فعالی دست از فعالیت بکشه…
    مگه فقط ایرانیان ساکن آمریکا باید برنامه بسازن چرا فقط شنونده شده ایم، رادیو کالج پارک را دوباره زنده کنیم و به همگان معرفی کنیم…………………………….

Comments are closed.