16 thoughts on “Program 234”

  1. سلام خدمت همه دوستان کالج پارکی خصوصا شبنم جان
    من پارسا هستم طرفدار همیشگی شبنم
    واقعا برنامه ات عالی بود و موضوع هم جدید و نو بود . من که کلی استفاده کردم.
    امیدوارم برنامه های بیشتری تو رادیو داشته باشی .
    از امیر عزیز هم بابت سری برنامه هاش تشکر می کنم ، فک کنم دیگه خسته شدی و پیشنهاد می کنم روی تنوع موضوعی هم فکر کنی.
    باز هم ممنون
    پارسا

  2. مرسى امير از برنامه خوبت. برنامه اين هفته ات براى من آموزنده بود. منتهى فكر نميكنم بشه گفت كه Natural selection كاملا تصادفى بوده، چون بطور مشخص انتخاب ها هدفمند بودند، و هدف مورد نظر همان Survival يا بقاى جانداران بوده. ريچارد داكينز هم در سخنرانى اخيرش به اين نكته اشاره كرد.

    مشتاق ياد گرفتن مطالب بيشترى از سلسله برنامه هاى علمى هستم.

  3. مرسى شبنم، برنامه خوب و به جايى بود. خيلى وقت ها آخرين چيزى كه دانشمندان و محقيقن بهش فكر ميكنند ايجاد ارتباط موثر با مخاطبينشون هست، و يك مطلب و سخنرانى رو بدون در نظر گرفتن اينكه مخاطبين چه كسانى هستند و چه قدر از مطلب آگاهى دارند هميشه به يك نوع ارايه ميدند.

  4. سلام به همه دوستان عزیزم در رادیو کالج پارک
    من از شنوندگان دائم و قدیم رادیو هستم اما کم کامنت میزارم به عبارتی شما مپندارید که خاموشی ما هست برهان فراموشی ما .
    من همه برنامه هاتونو دوست دارم اما یک سری از برنامه ها خیلی با اهمیت تر هستند مثل همین سری برنامه علم شعر هستی که امیر عزیز زحمتشو داره میکشه و یا برنامه هائی که سیما شبنم و افشین عزیز توی این سالها تولید کردن و همچنین دیگر دوستان که به نوعی آدم رو وادار به فکر کردن میکنه و آگاهی هامون را بالا میبره و کمک میکنه درک بهتری از دنیا و خودمون داشته باشیم رو خیلی دوست دارم و شیفتش هستم .
    موضوع دیگه اینکه برنامه هاتون رو که دانلود میکنم بین همکارام 12 13 نفر خواهان پروپا قرص داره که توی این سالها علاقشون اصلا کم نشده و همیشه سراغشو میگیرن و بلوتوث میشه و هرکدوم هم تو خانوادشون خواهر برادری دارن که برنامه هارو دوست داره . اینه که خواستم بدونین اگه یه وقت کم نظر میدیم باعث دلسردیتون نشه .
    همیشه موفق باشید

  5. مرسى پويا از كامنتت. همين كه گفتى 12-13 نفر كه هر كدومشون با چند نفر از اعضاى خانوادشون به ما گوش ميدن، خيلى خيلى خبر خوبيه و به ما كلى روحيه و انگيزه براى ادامه دادن برنامه ها ميده. مرسى كه با ما هستيد!

  6. پویا این اطلاعاتی که دادی در باره پخش کردن برنامه بین دوستان و همکاران خیلی خوب بود. واقعا گاهی آدم فکر میکنه: “یعنی واقعا کسی این برنامه های ما رو گوش میده؟!” خیلی ممنون که برنامه ها رو گوش میدید.

  7. سلام
    مرسي از همه دوستان به خاطر تهيه اين برنامه هاي علمي خوب.
    واقعا همون جور که پويا تو کامنتش گفته واقعا همين جور خود من افراد زيادي سراغ دارم که برنامه شما را گوش مي کنند ولي اين که کامنت نمي دن دليلي براي اينکه نشان بده شنوندهاي راديو کمه نيست. راستش خود من هم در جاهاي مختلف که برنامه آموزشي درام دائما سايت شما را معرفي مي کنم.
    برنامه اين هفته امير و شبنم هم خيلي مفيد بود. مخصوصا ادامه سري برنامه علم شعر هستي در قسمت “تکامل” واقعا مورد توجه من قرار گرفت. خيلي ممنون به خاطر همه تلاش هاي شما عزيزان.

  8. پارسا و پويا و احسان:
    ممنون به خاطر لطفى كه به من و همه همكارانم دارين. بهترين دلگرمى براى براى ما اين هستش كه بدونيم ميتونيم شنونده هاى عزيزى مثل شما داشته باشيم. اين به ما نيرو ميده كه تا جايى كه ميتونيم به برنامه هامون تنوع و كيفييت بديم، همينطور از انجام يك كار گروهى لذت ببريم.
    نرگس عزيز ممنونم كه به برنامم گوش دادى و همچنين به خاطر لطفى كه به من دارى.

  9. مرسي امير عزیز ، خانم شبنم برنامه خوبی بود ولی از اونجاییکه بیشتر شنوندگان رادیو مثل من دانشمند نیستند پیشنهاد میکنم اگه خودتون هم به این موضوع علاقه دارید در مورد روشهایی جهت برقراری ارتباط موثر تر با دیگران و غلبه بر مشکلات اون مثل استرس و ترس و اضطراب و یااحساس خجالت و عدم اعتماد به نفس و… تهیه کنید وبه ارائه راهکارهای موثر در غلبه بر موارد فوق و در برقراری ارتباط موثر بپردازید البته من این پیشنهاد رو قبلا در برنامه ای که به مناسبت نوروز امسال نرگس عزیز تهیه کرده بودند به ایشون هم داده بودم و گفتند که در موردش برنامه تهیه می کنند ولی خوب چون برنامه این هفته شما هم بی ربط به قضیه نبود گفتم بنویسم باشد تا در اندیشه تدارک برآیید.

    نرگس جان ، جواب کامنتت به پویا رو خوندم یه نکته جالب هست که باید بگم واون اینکه من وب سایت رادیو رو به خیلی از دوستان وافراد مختلف معرفی کردم ولی خیلی هاشون وقتی وارد سایت می شن نمی دانند چطوری باید برنامه ها رو دریافت کنند باور کنید خیلی از اشخاص نمی دونند که وقتی وارد سایت می شن باید ازطریق لینک آیکون آبی رنگ برنامه ها رو دریافت کنند شاید خنده دار باشه ولی باور کنید مفهوم پادکست هنوز بین خیلی از کاربرای عادی اینترنت جا نیفتاده و اکثرا چون عادت به مطالعه صفحات وب ووبگردی دارند ممکنه در نگاه اول خیلی گذرا مطالب سایت رو بخونند و به دلیل عدم اطلاع از نحوه دانلود برنامه ها صفحه اصلی سایت رو ببندند .

  10. ممنون امیر و شبنم به خاطر برنامه جالبتون. امیر می‌خواستم بگم که من تمام برنامه‌هات رو تا به حال دنبال کردم و بهت خسته نباشید میگم و تشکر می‌کنم به خاطر این وقتی‌ که برای آماده کردن این سری برنامه بسیار مفید و جالب صرف میکنی‌. مشتاقانه در انتظار ادامه این بحث هستم.

  11. مرسى عباس، چه نكته خوبى. افشين، شايد بد نباشه كه يا بلندگوهاى آبى رو بزرگتر كنى، يا بزرگ بالاى صفحه بنويسى ” براى دانلود كردن آخرين برنامه اينجا كليك كنيد”، يا “روى بلندگوهاى آبى كليك كنيد”.

  12. سلام
    توصيه مي کنم کساني که سخنراني هاي علمي علاقه دارند حتما به سايت معرفي شده براي برنامه علم شعر هستي با آدرس http://videolectures.net مراجعه کنند واقعا سايت فوق العاده ايه.

  13. با سلام خدمت تمام دوستان عزیز در رادیو کلج پارک
    برنامه بسیار جالبی بود و تشکر می کنم، مخصوصا” قسمت 6 علم شعر هستی با اجرای زیبای آقا امیر.
    منتظر برنامه های خوب شما هستم.

  14. عباس دوست عزيز، در بين برنامم اشاره كردم كه من خودم هم دانشمند نيستم، اما اين مقاله كمكم كرد كه بتونم ساده فكر كنم و ساده توضيح بدم. 🙂
    و نكته ايى كه اشاره كردى خيلى جالب شايد تونستم يك مقاله پيدا كنم. بدرود بر تو.

  15. خسته نباشيد به همه دوستان راديو کالج پارک.
    تشکر از امير عزيز ، بي صبرانه ! منتظر برنامه علم شعر هستي هستم

  16. بسمه تعالی
    با سلام و تشکر از برنامه های خوب و جالب شما.
    من سعید هستم، کارشناس ارشد الکترونیک با بیش از 23 سال سابقه کار در صنایع پیشرفته ایران و همچنین مدرس دانشگاه موضوعی که شبنم در خصوص ” برقراری ارتباط به عنوان یک دانشمند ” در این برنامه ارائه کردند یکی از مهمترین دغدغه های ما در صنعت و بخش های تحقیقاتی می باشد شاید قبول این مطلب که تا یک دهه پیش در ایران به این موضوع و اهمیت آن مطلقاٌ فکر نمی شد سخت باشد ولی واقعاٌ تا یک دهه قبل کسی در صنایع و مراکز تحقیقاتی اصلاٌ به موضوع چگونه نوشتن فکری نمی کرد و حتی خیلی ها آن را عبث و بیهود می انگاشتند خود من به همراه تیمی این موضوع را دنبال کردیم و با اقتباس از مستنداتی که در طی انتقال تکنولوژِیها از کشورهای دیگر گرفته بودیم به نتایج بسیار ارزنده ای رسیدیم ولی باز هم خیلی نکات مبهم در بحث مستند سازی علمی و فنی داریم. از خانم شبنم و دیگر دوستان خواهشم می کنم اگر منابعی در این زمینه می شناسند برایم معرفی کنند با تشکر سعید

Comments are closed.