رضا / اینرسی ذهن چیست؟
آیا ذهن انسان هم مثل اجسام فیزیکی دارای اینرسی است؟ چگونه ذهن خلاق و مهارناپذیر بشر می تواند پايبند اینرسی باشد؟ برای کمی تامل در این موضوع به این برنامه گوش کنید.
آیا ذهن انسان هم مثل اجسام فیزیکی دارای اینرسی است؟ چگونه ذهن خلاق و مهارناپذیر بشر می تواند پايبند اینرسی باشد؟ برای کمی تامل در این موضوع به این برنامه گوش کنید.
فرشاد / چرا موسیقی را دوست داریم؟
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا انسانها از گوش دادن به موسیقی لذت میبرند؟ چرا بعضی آهنگها باعث ایجاد خوشحالی و شادابی در انسان میشود؟ و یا اینکه چرا انسانها به سبکهای مختلفی از موسیقی علاقه مند هستند و این علاقه از چه زمانی آغاز شده است؟ پاسخ به این قبیل از سوالات را در این برنامه بیابید.
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا انسانها از گوش دادن به موسیقی لذت میبرند؟ چرا بعضی آهنگها باعث ایجاد خوشحالی و شادابی در انسان میشود؟ و یا اینکه چرا انسانها به سبکهای مختلفی از موسیقی علاقه مند هستند و این علاقه از چه زمانی آغاز شده است؟ پاسخ به این قبیل از سوالات را در این برنامه بیابید.
سلام، برنامهء “اینرسی ذهن” را گوش دادم. دست گوینده و دیگران درد نکند. زحمت کشیده اید.
بگمانم اگر کمی آهسته تر صحبت کنید(بدون تعجیل)، بهتر باشد.
در مورد خود موضوع برنامه (اینرسی ذهن) هم مطالب فراهم آمده خوب بود و اگر کمی عمیقتر می شدید بهتر می بود. منظورم از عمیقتر شدن اینست که به دلایل فیزیولوژیکی، و دلایل روانی (احتمالی) این موضوع نیز پرداخته می شد. البته می دانم که فرصت بیشتری می طلبید.
در جمع دستتان درد نکند و خسته نباشید.
سلام دوست عزیز. بسیار ممنون از نظرتون. این اولین برنامه من بود و قطعا از نظرات دوستان خوبی مثل شما برای برنامه های بعدی استفاده خواهم کرد. در مورد عمق مطلب هم حق با شماست. موضوع جای زیادی برای صحبت بیشتر و دقیقتر داره. خودم هم خیلی دوست دارم اگه مجالی بود دوباره برگردم و بیشتر به این موضوغ تمرکز کنم.
ممنون از نظرتون
Thanks so much Reza and Farshad for wonderful programs! Welcome to the radio.
سلام
امیدوارم حالتون خوب خوب باشه
خواستم بگم برنامتون خیلی عالیه و خالصانه از تک تک شما عزیزان تشکر کنم.
ممنون
ميشه لطف كنيد شماره تلفن يا آدرس ايميل آقاي احمد كريمي حكاك را برايم ايميل كنيد.
سلام من عباس هستم حدود سه هفته است که دارم برنامه شمارا دانلود میکنم و خیلی برام جذاب است. من دو ماه است که سر کار نمیرم و دارم برای کنکور فوق لیسانس خودم را آماده میکنم. من پنج سال پیش لیسانس گرفته ام و چون بیشتر مطالب یادم رفته یه مقدار برام سخته ولی دارم تلاش خودم را میکنم. البته خیلی دوست دارم تو یک دانشگاه اروپایی یا امریکایی ادامه تحصیل بدم ولی تا بحال هیچ اقدامی نکرده ام… منتظر برنامه های آینده تون هستم. دوستارتون عباس
سلام رضا و فرشاد
براي شروع برنامه خوبي بود منتظر برنامه هاي بعدي شما عزيزان هستم. ممنون
دوستان وهمکاران عزیز رادیو کالج پارک ،
عرض سلام وادب، فرارسیدن یلدا آیین کهن ایران زمین را خدمت همگی تبریک وشادباش می گویم.امیدوارم هرجا که هستید بهتون خوش بگذره
هر دو، برنامه هاى جالبى بودند. ممنون رضا و فرشاد.
رضا، داشتم فكر مى كردم توى فيزيك اجسام اينرسى دارند و در فضا، حركت مى كنند. توى اين تشبيه شايد به جاى ذهن، اين “پذيرفته شده ها” هستند، كه اينرسى دارند و در فضاى ذهنى شخص حركت مى كنند. به هر حال برنامه ات من رو سر كار گذاشت خيلى. ممنون!
To Shahla:
اطلاعات تماس با آقاى حكاك روى سايت مركزشون هست:
http://www.languages.umd.edu/persian/studies/faculty/index.html
پدرام جان راستش من فراموش کردم اشاره کنم که این برنامه حاصل برداشت آزاد من از صحبت های استاد عزیزی لود که سالها پیش داشتم. برای همین منبعی رو ذکر نکردم. در واقع منبحی رو پیدا هم نگردم که در مورد اینرسی ذهن صحبت کرده باشه با این دید. به نظر شخصی خودم خلاصه بخث رو می شه تو همون جمله که “شاید اگه انسان دوچرخه رو اول اختراع نمی کرد میتونست هواپیما رو زودتر از اینها اختراع کنه” خلاصه کرد. خوشحالم که مطلب مورد توجهت قرار گرفت
برنامتون عالی بود !
با تشکر
ببینین
کلا نمی تونم بگم چقدر سایتتون جالبه.
من تمام برنامه هاتون رو دانلود می کنم و یه کپی ازشون رو گوشیم می گیرم و همیشه تو اوقاتی بیکاری از شنیدنشون لذت می برم
سلام.
لطفا به وبلاگ من هم سر بزنید؛ خوشحال میشم.
http://www.gerefte.blogfa.com
سلام.
لطفا به وبلاگ من هم سر بزنید؛ خوشحال میشم.
http://www.gerefte.blogfa.com
بچه ها برنامه هاتون عالی بود! از گوش کردن به هر دو برنامه لذت بردم و منم مثل پدرام حسابی سرکار رفتم 🙂 فرشاد جان اون مثال بالشی که توپ های کوچیک پینگ پنگ بهش ضربه می زنن فوق العاده راه گشا بود در تصور کردن تاثیر موسیقی در ذهن آدم ها! من همیشه برام سوال بوده که اونهایی که خوب موسیقی رو می فهمن چه حسی دارن؟ و من اگه چه حسی داشته باشم یعنی دارم خوب می فهمم؟ همیشه برام یه آرزو بوده که موسیقی رو بیشتر بفهمم! این مثال کلی کمک کرد 🙂
رضا ما یه معلم فیزیک داشتیم که این قضیه اینرسی ذهن رو سال سوم دبیرستان به شکل دیگه ای برامون گفته بود! می گفت ذهنم مثل باقی چیزها نسبت به تغییر مقاومت می کنه! مثلا برای شروع هر کار جدیدی انگار از جا کنده نمی شی که شروع کنی و وقتی شروع کردی دیگه به آسونی نمی تونی توقف کنی! البته این جنبه خیلی ساده شده موضوع هست ولی یه جورایی مقاومت هست در برابر تغییر شرایط….برنامه ات خیلی جالب بود و اگه منابع از جاهای مختلف هم بهش اضافه کنی برای برنامه های آینده جالب تر هم میشه 🙂 منتظر برنامه های بعدی هردوتون هستم!
سلام دوستان
برنامه های خوب و موضوعات انتخابی جالب و استمرار برنامه های رادیو ی شما را با تحسین دنبال می کنم و امیدوارم دوستان بیشتری به شما بپیوندد و رسانه ای قدرتمند و پر مخاطب داشته باشید.
هر دو برنامه این هفته خیلی جالب بود و به خصوص اینرسی ذهن دغدغه فکری خود من هم بوده و امیدوارم بشه این موضوع را بسط بیشتری داد. جا داره از موسیقی خوب برنامه هم تشکر کنم . اگر اطلاعات بیشتری در مورد موسیقی این برنامه بدید ممنون می شم (تئو دورکیس؟یونان؟)
سلام آناهیتا جان. ممنون از که برامون نظرت رو گذاشتی. موسیقی این برنامه نامش هست:
Oniro Demeno
هست mikis theodorakis که ساخته
اینرسی را گاهی صبح که از تختمان جدا می شویم بیشتر از همیشه درک می کنیم
مرسی از ابتکارتون برای ایجاد ارتباط .
با سلام
می خواستم تفاوت ذهن با روح قدسی ( ندای درون) و نفس بدانم و رسالت ذهن در این میان چیست ؟
با سلام
می خواستم تفاوت ذهن با روح قدسی ( ندای درون) و نفس را بدانم و اینکه رسالت ذهن در این میان چیست ؟
با سلام
نتونستم برنامه را گوش بدم. لطفا” كمك كنيد.
كريم
سلام .
ممنون از برنامه جالبتون . میشه نظرتون در رابطه با تفاوت ذهن و مغز , ارتباط بین این دو بگید ؟!