برنامه شصت و هفتم

مجرى ها:      كارگردان:      


27 thoughts on “برنامه شصت و هفتم”

  1. سلام
    می خواستم از نسیم خوانم بپرسم که در باره این که چه رشته هایی با چه کیفیتی بیشتر شانس اخذ پذیرش دارند را تحقیقی انجام دهند

  2. برنامه ى جالبى بود. مرسى!
    در مورد برنامه ى سيما و سخنرانى Strogatz كه خيلى هم جالب بود، فكر كنم هماهنگى و نظم ترجمه ى خيلى دقيقى از synchronization نباشه .يعنى معمولن هماهنگى ترجمه ى Harmony است و نظم ترجمه ى Order.

  3. پدرام جان خوشحالم که از برنامه خوشت آمده. کلمه نظم در این بنامه دقیقا برای order بکار رفته. در جریان سخنرانی و همینطور در متنهای مربوط به این موضوع از کلمه order زیاد استفاده شده. اما در باره synchronization دلیل استفاده از هماهنگی این بود که ترجمه لفظی همزمانی و همگاهی زیاد برام مانوس نبود برای همین اول برنامه از همزمانی استفاده کردم و وقتی که احساس کردم به اندازه کافی توضیح داده ام و شنونده دیگه متوجه منظورم هست اون رو با هماهنگی جایگزین کردم. در هرحال همزمانی هم یک زیر مجموعه از هماهنگی هست.

  4. اول بگم که جواب سوالم را در برنامه دوم گرفتم فقظ می ماند ابنکه چه رشته هایی بیشتر شانس دارند و هزینه های ملموس و غیر ملموس چقدر می شود

    دوم اینکه در رابطه با برنامه Sync, به نظر همین جوری در دید اول می گم ؛ اینکه به دنبال کشف دلایل علمی این موضوع هستند قاعدتا بسیار مطلوب ولی احساس کردم که آخر این ماجرا به این جا می خواهد ختم شود که همه این اتفاقات به صورت تصادفی رخ می دهد و لزوما می تواند خدایی به عنوان نظم دهنده پشت این مسائل نباشد (امیدوارم منظورم را درست رسانده باشم)

    در مورد مسابقه بگم که به نظرم شما با طرح این نوغ سوال به شنوندگانتان احترام نگذاشنتید و هوششان را در حد افراد 27 کرومزومی تلقی کردید.

    خوب عزیزان دلبند؛ یه دفه جواب را هم یواشکی می نوشتید که همین زحمت رفتن و دوباره دانلود کردن برنامه را نیز شنوندگان نکشند( باز مثل دفه قبل)(نقطه سر خط)

    در مورد خانم انصاری:

    چرا باید به ایشان افتخار کنیم

    مگه نه این است که ایشان شانسی به آمریکا رفتن و دری به تخته خورد و در رشته مخابران به نمرات ناپلئونی تا فوق لیسانس پیش رفتن و سپس با کمک شانس و اقبال شرکتی تاسیس کردن به همرا شوهرشان به ارزش 50 هزار دلار و همین جوری چند سال بعد آنرا 500 میلیون دلار فروختن(نقطه سر خط)
    حالا هم تنها به صرف پول دار شندشان تو نستن به این سفر بی ارزش بروند و …
    آخه ما همیشه نخبه کش بوده ایم(پایان نقطه)

  5. هملت عزيز،

    با تشكر از بيان نظرات، من فكر ميكنم كه:

    1. معمولا در تحليلهای علمی به دنبال رد پای خدا نميگردند و سعی ميكنند صرفا مسائل را بر اساس قوانين موجود در طبيعت بررسی كنند. در نهايت هر كس ميتواند اين قوانين را آفريده خداوند بداند و يا به هر گونه ديگر تعبير نمايد.

    2. در مورد مسابقه بايد بگويم كه هدف ما طرح تست هوش برای شنوندگان نيست، بلكه شايد ايجاد انگيزه برای توجه بيشتر به برنامه ها و در مواردی جستجو در حاشيه آنها باشد. مطمئنا به هيچ وجه قصد توهين به كسی در اين كار وجود ندارد.

    3. ضمنا فكر ميكنم منظور شما، 47 كرومزوم بود، نه 27، چون انسانهای نرمال دارای 46 كرموزم و گونه اي از انسانهای منگل دارای 45 يا 47 كرومزوم هستند.

    باز هم از توجه شما به برنامه تشكر ميكنم.

  6. سلام!

    خوشحالم که من اولین برنده ی سری مسابقات شما شدم.
    منتظر هستم تا به من ایمیل بزنید. (فکر می کنم باید منتظر ایمیل شما بمونم. اگر باید خودم ایمیل بزنم لطفآ بگید.)
    موفق باشید و امیدوارم برنامه هاتون ادامه پیدا کنه.
    به دکتر کریمی بزرگوار هم بفرمایید بعد از اینکه سرشون خلوت شد و از خسته گی برگزاری همایش مشروطه بیرون اومدند، چک میل کنند.
    یا حق

  7. هملت عزیز با تشکر از علاقه شما نسبت به برنامه ها باید بگم که اینجا نه ماجرایی وجود داره و نه قراره به جایی ختم بشه. علم همیشه در تلاش برای پیدا کردن جواب برای سوالات بی پاسخه و اینطور که شما میفرمایید برای اینکه ماجرا به اون جایی که شما اشاره کردید ختم نشه باید در کل علم را تعطیل کردو کنار گذاشت.
    دوم اینکه اگر به برنامه دقت کرده باشید نه تنها نمیگه که این نظم تصادفی نیست بلکه با دلایل علمی ثابت میکنه که نظم تصادفی نیست و بر اساس قوانین مشخصی صورت میگیره.
    از همه این حرفها گذشته همانطور که افشین اشاره کرد اعتقاد و علم دو موضوع جداگانه اند از علم نمیتوان انتظار داشت که وجود خدا را ثابت کند. ارادتمند

  8. تسلیم بابا تسلیم،
    زدن نداره که
    ولی خوشم میاد که با عبارت ” هملت عزیز” خوب بلدین سر ببرین(چشمک)

    با شما دکتر مهندسها مگه می شه بحث کرد حتما آخرش به نفع شما تمام می شه.

  9. ولی سیمای جان

    این بکی رو اولین بار که شنیدم (البته اشکال از گوش های من بوده که تاحالا نشنیده) که هیچ محملی برای اثبات خدا توسط علم قائل نشدید

    البته من همین جا قبل از اینکه بحث بخواهد بیشتر از این وقت از شما بگیده که آخرش هم به جایی ختم نمی شود جز اینکه سوءتفاهمات و سوءبرداشت های دوطرفه رفته رفته بیشتر شود همین جا دوباره بنده به عنوان هملت” عزیز” یک عدد پرچم منقش به رنگ سفید را بالای سر گرفته به به اطراف می چرخانم( امیدوارم این حرکت چرحش باعث رنچش نشود)

  10. در رابطه با نظر افشین و سیما مبنی بر اینکه ” از علم نمی توان انتظار داشت که وجود خدا را ثابت کند ” می خواستم بگم که من هم کاملآ با این گزاره موافقم. در واقع چنین انتظاری از علم مولود سوءتفاهمی ست تاریخی که می شه مفصلآ در موردش صحبت کرد.

    از حیث فلسفی، اولین بار کانت بود که با “نقد عقل محض” خودش نشون داد که نه تنها در رابطه با خدا بلکه در رابطه با متافیزیک به طور کلی، هیچ گزاره ای برخاسته از تجربیات حسی نمی تونیم داشته باشیم مگر آنکه از حیطهء توانایی های شناخت انسانی خارج شده باشیم. البته کانت خدا را اثبات می کنه، منتها بدون اینکه اثباتش مبتنی بر نظریات علم تجربی باشه.

  11. نیما جان، شاید بهتره که ایمیل رو دوباره براشون بفرستی اگه هنوز جوابی نگرفتی.

  12. با اينکه کاملا به نظر دير هنگام مياد اما فکر مي کنم اون خدايي که با علم ثابت بشه يا به شکل فلسفي حتي مورد اثبات قرار بگيره خيلي خداي عريان بي کرک و پري خواهد شد در مقايسه با خدايي که در اديان متفاوت توضيح داده ميشه. در آخر ممنون براي برنامه جالب اين هفته.

  13. با سلام و تشکر فراوان
    خواهشم اینه که فایل صوتی بخش دوم مراحل دریافت پذیرش رو برای دانلود هم بذارین(مثل بخش اول)
    چون من می خواستم این فایل رو داشته باشم
    ممنون

  14. ببخشید
    تازه متوجه شدم چه سوتی ای دادم!
    راستش اون علامت بلندگو گولم زد و فکر کردم صوت stream ایه
    به هر حال باز هم ممنون

  15. سلام،
    دو تا سوال داشتم: 1- مداركي كه به دانشگاهها فرستاده ميشود،‌بايد حتما اصل ترجمه باشه يا كپي برابر با اصل هم قبوله؟
    2- توصيه نامه استادها را بايد خودم بفرستم يا فرمها توسط دانشگاه به افرادي كه معرفي كردم فرستاده ميشه؟
    ممنون

  16. سیما جان
    با سلام. بسیار ممنون از توضیحات. سوالی داشتم. اینطور که تحقیق کرده بودم اثبات توانایی مالی برای گرفتن پذیرش لازم نبود بلکه بعد از دریافت پذیرش، از ملزومات گرفتن ویزا محسوب میشد.
    اما در دانشگاه مریلند ،Financial Certification
    جزو مدارک لازم برای گرفتن پذیرش است. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

  17. Dear Faryoon,

    As far as I know, if you do not have any financial aid from the school, you need to prove that you have the ability to pay the tuition. This is why they ask you to send some financial document.

  18. سلام با سایتتون تازه اشنا شدم ولی چیزای زیادی یاد گرفتم. در مورد ادامه تحصیل متاهل ها در امریکا میخواستم بدونم. میشه هم درس خوند هم زندگی مشترک رو ادامه داد؟
    البته هر دو قصد ادامه تحصیل در دکترا رو داریم؟
    ممنون

  19. Dear Chukan,

    This is a hard question. It all depends on you, but I believe that you can do it if you want to. It would be much easier if you both can study and find a job at school. If not, you can still survive if one of you works and you are just cautious about how you spend and how you save.

    It is usually much easier for graduate students to find job, so I assume that would not be a big challenge for at least one of you to find a reasonably-paid job. So, don’t worry. Step forward and go get what you want.

    Good luck,
    Afshin

  20. سلام. من ادرس ایمیل دکتر کریمی حکاک و شماره تلفن محل کار ایشان رو می خوام هر کس که می تونه کمکم کنه به ایمیلم پیغام بگذاره. متشکرم.
    elahe.abdolahzade@yahoo.com

  21. سلام وقتتون بخیر ، من حسین هستم فارغ التحصیل رشته کارشناسی ICT با معدل 19 میخواستم ازتون خواهش کنم اگر براتون امکان داره به من کمک کنین تا واسه ادامه تحصیل در خارج از ایران یک تصمیم مناسب بگیرم ، راستش من دقیقا نمیدونم چه رشته ای یا چه گرایش خاصی رو انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم ، اضافه میکنم من در زمینه برنامه نویسی، طراحی و اجرا پروژه های مالتی مدیا توانایی تبحر دارم . ضمنا سربازی هم رفتم و خدا رو شکر از این بابت مشکلی ندارم .
    اگر انمانش هست ، پاسخ ارزشمندتون رو برام ایمیل کنبن ،
    صمیمانه سپاس گذارم .
    little_day66@yahoo.com

Comments are closed.